Familie

In 2007 hebben wij in Nordhorn onze droomboerderij gevonden.

collagepaarden

Een prachtig huis met veel schuurruimte op een perceel van 1,7 ha groot. Hier wonen we met ons gezin en onze dieren. Onze zoons studeren inmiddels maar komen gelukkig met grote regelmaat naar huis om met ons te genieten van al het moois om ons heen.

Nu kunnen wij vanuit huis onze paarden trainen en uitbrengen op wedstrijd. Daarnaast kunnen we paarden thuis opvangen die verder doorgetraind moeten worden, mee gaan op wedstrijd of een periode ondergebracht worden omdat hun eigenaar op vakantie is. En nu we onze eigen vakantiewoning hebben komen ook mensen met hun paard hier op vakantie of in training.

collage sky leila mitch

Het is fantastisch om de rust en schoonheid van deze omgeving met anderen te kunnen delen.

Het lesgeven is nog altijd mijn passie. En als gediplomeerd instructrice met meer dan 30 jaar ervaring in de paarden en bijna 25 jaar ervaring in het lesgeven mag ik graag andere mensen helpen om met plezier en in harmonie met hun dier, te genieten van de paardrijdsport. Met onze eigen buitenrijbaan en longeercirkel kan ik aan huis paardrijles, longeerles of freestyle lesgeven.

Mijn man heeft zich meer toegelegd op het mennen. Ook hij heeft al prachtige resultaten in de sport behaald. En daarnaast geeft hij met veel plezier en kennis menles. Voor de mensen die de mensport nog aan het ontdekken zijn spant hij met regelmaat zijn eigen paarden voor de wagen om zo met ervaren dieren anderen de kneepjes van het menvak te leren.

Onze kracht is om te werken vanuit positiviteit. En als je niets met paarden hebt is het hier nog steeds een eldorado van rust, ruimte en sfeer om een welverdiende vakantie door te brengen. Onze locatie is ook uitermate geschikt voor fietsers of wandelaars. Er zijn vele prachtige routes beschikbaar.

Wij ontmoeten u graag bij ons op de Twinstable.